navigatie overslaan

Muziek uit Eindhoven


Over Muziek uit Eindhoven

Muziek uit Eindhoven heeft als doelstelling een platform te bieden voor muzikanten uit de regio. Hiermee kunnen zij zichzelf presenteren aan een breed publiek. Om dit te bereiken is deze website in het leven geroepen. Hierbij wordt geen genre uitgesloten. Dus alle liefhebbers, van welke muzieksoort dan ook, kunnen hier terecht.

Bezoekers vinden op deze website informatie over muzikanten uit de regio Eindhoven. Daarnaast is er ook nieuws over muziek uit de regio. Het nieuws is afkomstig van de muzikanten zelf, dus het is altijd supervers. Wil jij optredens bezoeken van jouw favoriete groep en/of artiest? Dan zijn die in de agenda terug te vinden. Voor mensen die altijd op de hoogte willen blijven, zonder elke keer de website te bezoeken, zijn er speciale feeds.

Deelnemers hebben een eigen webpagina, waarop zij zichzelf presenteren. Ook kunnen zij nieuws plaatsen en optredens in de agenda aankondigen. Deze zijn automatisch terug te vinden op hun eigen webpagina. Om deelnemer te worden, kun jij jezelf gratis aanmelden.

Redactie
Walter Ebertinitiator, webmaster en ontwerper van de website.
Jochem Kampmuzikant, technicus en liefhebber

^ Terug naar boven

Foto van Miss Delta Miss Delta
Colofon
Muziek uit Eindhoven is een initiatief om muzikanten uit de regio een platform te bieden om zichzelf te presenteren.
Informatie
over ons
contact
feeds
Deelnemers
inloggen
reglement
aanmelden
Webhosting
DreamHost
Copyright
Creative Commons Licentie
Op de inhoud van deze website is, met uitzondering van afbeeldingen en foto’s, de Creative Commons Licentie van toepassing.

^ Terug naar boven

Muziek uit Eindhoven