navigatie overslaan

Muziek uit Eindhoven


Nieuws

Macronzim lanceert debuutalbum Alterna´ef
zaterdag 6 oktober 2007

Vanaf 26 oktober ligt het langverwachte debuutalbum van de Eindhovense rapgroep Macronizm in de winkel. De cd Alterna´ef bevat zeventien tracks en tal van featurings van onder andere Def P, Marco Roelofs (Heideroosjes) en Are MC. Alterna´ef wordt uitgebracht op Platform Muziek, de distributie wordt verzorgd door Walboomers Music.

Rond de millenniumwisseling klom rapper Macro voor het eerst het podium op en sindsdien speelde hij honderden liveshows door heel Nederland en Vlaanderen, de laatste jaren bijgestaan door Che en DJ Native. Tegenwoordig opereert Macro ook live onder de naam Macronizm, ondersteund door Native, backup-rapper Fuji en zo mogelijk een complete live-band.

Aangezien bij een release een feestje hoort, zal Alterna´ef uitvoerig gepresenteerd worden aan het publiek. Op vrijdag 26 oktober zal in cafÚ Altstad in Eindhoven het dak eraf gaan met shows van crossoverband Liftid en natuurlijk Macronizm zelf. Vanaf half negen is het feest, dus zorg dat je er bent. Voor de prijs hoef je het niet te laten, de entree is namelijk gratis.

Alterna´ef zal vanaf eind oktober voor 14 euro te krijgen zijn bij platenzaken en voor een tientje via www.macronzim.nl en op Macronizm shows.


meer nieuws
18 okt. ’09 Demo Miss Delta
22 mrt. ’07 Kempi 3 weken vast

^ Terug naar boven

Foto van Little Fish Little Fish
Colofon
Muziek uit Eindhoven is een initiatief om muzikanten uit de regio een platform te bieden om zichzelf te presenteren.
Informatie
over ons
contact
feeds
Deelnemers
inloggen
reglement
aanmelden
Webhosting
DreamHost
Copyright
Creative Commons Licentie
Op de inhoud van deze website is, met uitzondering van afbeeldingen en foto’s, de Creative Commons Licentie van toepassing.

^ Terug naar boven

Muziek uit Eindhoven